Putnička agencija Calypso Zagreb, putovanja Prag, Europska putovanja Pariz Amsterdam Budimpešta


Calypso Zagreb d.o.o.

P. i T. Erdodyja 17, ulaz iz Branimirove 45
10 000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 48 25 044, +385 1 48 19 817
info@calypsozagreb.com

SHOPPING U PALMANOVI I TRSTU

08.11.2014.


JEDNODNEVNI IZLET

 

 

ZAGREB – RIJEKA - PALMANOVA OUTLET VILLAGE – TRST – RIJEKA  – ZAGREB

Polazak u 06,00 ujutro s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 te u 08,00 ujutro iz Rijeke sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju do jednog od najpoznatijih outlet dućana u ovom djelu Europe, Palmanova Outlet Villagu. U Palmanovi vas očekuje više od 90 dućana poznatih svjetskih brendova poput Adidasa, Calvin Kleina, Calzedonie, Kappe, Pume i mnogih drugih. Slobodno vrijeme za shopping do ranih popodnevnih sati. U dogovoreno vrijeme, polazak prma Trstu. Po dolasku u Trst, odlazak u kratku šetnju starim dijelom grada uz pratnju našeg pratitelja putovanja: Trg ujedinjenja Italije (Piazza Unità d'Italia), Gradska vijećnica, Fontana 4 kontinenta, kaštel Miramare (Castello di Miramare), Katedrala sv. Justa, Kazalište Giuseppea Verdija. Slobodno vrijeme za obilazak trgovina, kavu, ručak.... Polazak za Hrvatsku u večernjim satima. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

220 kn

 

FIRST MINUTE CIJENA: 190 kn

 

Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja        Minimalan broj putnika: 40

 

 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

 

Informativne cijene ulaznica i moguće doplate:

 • putno osiguranje:

- zdravstveno osiguranje: Allianz: 16,00 kn

 

 

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se potpuno okružene državnim područjem Talijanske Republike.

 

Trst (tal. Trieste, njem. Triest) je grad u Italiji, u Tršćanskom zaljevu, na sjeveroistočnoj obali Jadranskog mora. Trst se nalazi na Tršćanskom zaljevu na sjevernom dijelu Jadranskog mora. To je izrazito pogranični grad koji je državnom granicom posve odijeljen od gradske okolice i zaleđa koje pripada Sloveniji, a s Italijom je povezan samo uskim pojasom kopna. Klima je sredozemna. Veliko je prometno značenje grada, posebno gradske luke. Autoceste grad vežu s ostatkom Italije i Slovenijom, ali nedostaje autocestovna poveznica s Hrvatskom (planirani smjer Trst-Rijeka). Trst je najveća luka na Jadranskom moru i glavna luka za kontinentski zatvorenu Austriju. Na sjevernom Jadranu postoji konkurencija triju velikih luka (Trsta, Kopra i Rijeke). Postoje planovi o udruživanju luka Trsta i Kopra koje su vrlo blizu i stvaranja velike sjevernojadranske luke.

 


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete potvrdu o uplati i detaljne podatke o vašoj rezervaciji. Po konačnoj uplati primit ćete račun sa specifikacijom troška svake uplate, voucher – uputnicu ili završno pismo sa svim detaljima Vašeg putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

 

 

Mogućnosti plaćanja:

 • gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
 • kreditne kartice

- jednokratno (American Express, Diners, Maestro, Visa, Master)

- obročno (American i Diners 2-6 rata beskamatno)

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CALYPSO ZAGREB – putnička agencija d.o.o., HR-AB-01-080500921. Polica osiguranja od odgovornosti i polica jamčevina turističkih paket aranžmana 1500-171968592, sklopljena kod Allianz d.d. vrijedi do 12.12.2014. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr

Opće informacije

 • Polazak: 08.10., 08.11.2014.
 • Prijevoz: Autobusom
 • Cijena aranžmana: FIRST MINUTE 190 kn

Prijavite se

Komentari putnika

Poštovani,

ovim putem bi se zahvalila u moje ime i ime moga supruga na odlično organiziranom puto...
Utorak, 14 Listopad 2014
Poštovani,
Nakon prekrasnog putovanja u Prag 8.-11.10.2014. osjećam iznimnu potrebu pohvaliti našu ...
Utorak, 14 Listopad 2014
Poštovani,

Ovim putem bih željela pohvaliti našu pratiteljicu na putovanju u Prag, gđu Zdenku Sok...
Utorak, 14 Listopad 2014
Poštovani,
samo kratko da se osvrnem na izlet Beč 13.09.2014
Organizacija dobra, dan solidan, vodi...
Utorak, 14 Listopad 2014

Hrvatski

English

Française

Italiano

Newsletter

Ime:

Email:

slavia baner